Satelietsystemen

Zonder zorgen TV kijken? Zelf bepalen welke zenders u erbij wilt hebben en een keuze kunnen maken uit honderden free to air zenders? Dan is een satelietsysteem de oplossing voor u! Een schotel en ontvanger zijn het beste en steeds goedkoper wordende alternatief voor de alsmaar tariefverhogende kabeltelevisie. Klik Hier om naar onze shop te gaan

Heeft u advies nodig bij uw keuze of wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op wij zijn u graag van dienst. Ons telefoonnummer is 03456 31694 of mail ons info@vanlaarsystems.nl


Sateliet televisie ontvangen

Alles wat u nodig heeft voor sateliettelevisie kunnen wij leveren en/of installeren.

Kijk rustig online rond in onze webshop. U zoekt iets en vindt het niet? Mail of bel ons even, misschien staat het niet vermeldt of kunnen we het voor u bestellen.
Ook aanvullende informatie kunnen wij per e-mail aan u verstrekken.

Wij geven graag advies op maat. Zo weet u wat u krijgt en krijgt u wat u wilt.

Moeten wij het voor u installeren? Geen punt! H.W. van Laar systems beschikt over een eigen technische dienst, hierdoor bent u verzekerd dat alles goed is aangesloten en volledig naar uw wens werkt. Onbeperkt kijken zonder zorgen.


Overige informatie

 

Wilt u aanvullende informatie over een product? Bent u op zoek naar installatieprogramma voor een driver of zoekt u een download van een productupdate? Klik dan op de button Links, hier vindt u de de nodige fabrieksinformatie. Ook kunnen wij op verzoek aanvullende informatie over de bij ons gekochte producten per e-mail aan u verstrekken.

.

H.W. van Laar Computersystems
Telefoonnummer: 03456 31694 Faxnummer: 03456 32192